Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aspoň mladší nám spravili chuť...

3. 9. 2009

Po starších žácích došlo i na mladší. Zápas začal v 18:10. Sestava Unionu:

 Obrazek

U mladších to vypadalo už od začátku lépe než u starších. I když prvních několik minut jsme se spíš otloukávali. Potom přišel soupeřův roh. Nejprve z brankové čáry vykopával míč Honza Szabo, potom ho ještě vyrazil gólman Hřídel, ovšem nikdo další už nedokázal zabránit třetí střele. 0:1. Kutnohorští si ovšem vedení moc neužili. Brzy jsme vyrovnali a to když po několika přihrávkách a odrazech zakončoval benjamínek Dozorec. Skóre už se dokonce poločasu nezměnilo. Poločas 1:1.

Ve druhém poločase se do hry dostali Skuhravý a Dosoudil a hra se trošku více oživila. A projevilo se to i na skóre. Po rohu vystřelil Skuhravý a byl to gól. Po té chytil domací brankář malou domu a kopal se nepřímý volný kop. Dosoudil dal Skuhravému míč proti noze a ten s přehledem zakončil pod břevno. 3:1. Na konci zápasu se "ukopl" Růžička a brankáři prošel balon mezi nohama do brány. Zápas skončil 4:1 a Union si připsal druhé vítězství v sezoně.

SK Union Čelákovice  -  FC Sparta ČKD Kutná Hora    4:1  (1:1.)                                           branky Unionu:Dozorec, Skuhravý 2, Růžička

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář